top of page

MENU
van 26 maart
t.e.m. 5 april

tussen 9u. & 11u.

brioche, ricotta, spinazie, tomaat, eitje

                  en tomaten-hollandaise – 15 euro             

+ spek + 3 euro / + gerookte zalm + 4 euro

tussen 11.30u. & 17u.

 

burger ‘oosterse pulled chicken’

met gochujangmayo en frisse groentjes – 19,5 euro

 

couscoussalade met rode biet, druifjes

en fetacrème – 18 euro (kan vegan)

 

quiche met bloemkool, chorizo & cheddar – 12,5 euro

 

miso-champignonsoep – 7,5 euro (vegan)

 

 

 

pistache-framboostaart – 7 euro

 

vegan rabarber-gembercake – 6,5 euro (glutenvrij)

 

 

 

mocktail met passie, mango & gember – 8 euro

 

warm appelsap met gember – 5 euro

 

warm appelsap met amaretto – 6,5 euro

lavendelkombucha van Selia&Scob – 6 euro

Boke met avocado, zalmtartaar & wasabima
IMG_2526.jpeg
Hola! 👋 Binnenkort genieten we van een

© 2025 by gloria. Created with Wix.com

bottom of page